Γ. Μελάς: “Δηλώνω παρών και συνεχίζω. Αλλάζουμε όλη την εικόνα της ομάδας από αύριο”

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά διά του προέδρου της κ. Μελά θέλει να ανακοινώσει σε όλο το φίλαθλο κόσμο και δη στους φιλάθλους και φίλους της ομάδας τα εξής:

“Μετά από 5μηνη θητεία στο πόστο του προέδρου της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, θα ήθελα να σας ανακοινώσω τα εξής:

Στην τελευταία δήλωσή μου σχετικά με την παραμονή μου στην ομάδα είχα δηλώσει ότι μέχρι 31 Δεκεμβρίου θα υπηρετήσω με σεβασμό και αξιοπρέπεια την ΠΑΕ και εάν δεν υπάρξουν προϋποθέσεις οικονομικής στήριξης προς αυτή, θα αξιολογήσω εάν θα συνεχίσω ή όχι.

Αξιολογώντας το μέγεθος της ευθύνης που μου αντιστοιχεί και το μεγάλο όνομα της ομάδας, δηλώνω ΠΑΡΩΝ και συνεχίζω. Από αύριο αρχίζει μία καινούργια ημέρα για την ΠΑΕ και την πορεία της.

Το καλοκαίρι, όταν ανέλαβα τις τύχες της ΠΑΕ έγιναν λάθη, για τα οποία αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ. Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας δικαιολογημένα ανησυχεί και προβληματίζεται. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν ικανοποιεί.

Έχω μάθει στη ζωή μου… ότι με χαλάει να το αλλάζω. Αλλάζουν όλα λοιπόν! Πέντε μήνες παραμονής στην Κρήτη τα αξιολόγησα όλα και έμαθα από τα λάθη μου. Η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά ανοίγει μία νέα σελίδα (λειτουργία, οργάνωση, πειθαρχία, δουλειά, σεβασμός, υπομονή).

Τα νέα στοιχεία της ομάδας θα δώσουν ένα καινούργιο πρόσωπο που θα είναι αντάξιο της ιστορίας, της δυναμικής και του φίλαθλου κόσμου της πόλης των Χανίων.

Από αύριο αρχίζει ο προγραμματισμός του νέου ξεκινήματος:

  • Αναδιοργανώνεται το ποδοσφαιρικό τμήμα
  • Προσλαμβάνεται νέος προπονητής
  • Προσλαμβάνεται τεχνικός διευθυντής
  • Προσλαμβάνεται γενικός αρχηγός
  • Θα υπάρχει γραμματειακή υποστήριξη της ΠΑΕ
  • Αλλάζει ριζικά το ρόστερ της ομάδας

Με τη σύμφωνη γνώμη του νέου προπονητή της ΠΑΕ, θα ανανεωθεί ριζικά το υπάρχον έμψυχο υλικό της ΠΑΕ. Θα αποχωρήσουν πολλοί ποδοσφαιριστές και στη θέση τους θα έρθουν παίκτες με ήθος, με διαδρομή, φιλοδοξία και το κυριότερο… θα παίζουν για τον κόσμο, για τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας.

Από 1ης Ιανουαρίου, όταν και αρχίζει η μεταγραφική περίοδος, η ΠΑΕ θα έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο και εικόνα. Όλα αυτά απαιτούν χρόνο, θυσίες και το βασικότερο… χρήματα.

Προσωπικά, απαιτώ σε όλα αυτά και σε όλους τους συνεργάτες μου που “τρέχουν” για την ομάδα… ΣΕΒΑΣΜΟ. Όποιος σταθεί εμπόδιο σε αυτά και ασκεί κακοπροαίρετη κριτική να ξέρει ότι θα με βρει μπροστά του.

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν στα ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και τον Αχαρναϊκό δεν είναι η εικόνα της δυναμικής της μεγάλης ομάδας της πόλης των Χανίων. Εγώ και οι συνεργάτες μου δεν ήρθαμε στην πόλη των Χανίων για να διχάσουμε… ήρθαμε για να ενώσουμε. Θέλουμε να είμαστε ένας από εσάς.

ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ… ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοικτή και ξεκάθαρη για όλη την πόλη. Στο τέλος της χρονιάς θέλουμε να μας κρίνετε αυστηρά, αλλά πάνω απ’ όλα δίκαια. Εάν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί καλύτερα από εμάς, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε και βεβαίως να αποχωρήσουμε.

Σας ευχαριστώ,

Γιώργος Μελάς – Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά