ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ Blue Boys

blueboysO Σύνδεσμος Φιλάθλων Α.Ο.ΧΑΝΙΑ Blue Boys υπήρχε και πριν τη στέγαση του τον Οκτώβρη του 2008. Τότε όμως πήρε σάρκα και οστά το όνειρο μας που ήταν η στέγαση του σε ένα όμορφο χώρο στο κέντρο της πόλης.
Σκοπός του συνδέσμου ήταν, είναι και θα είναι η συμπαράσταση στην ομάδα αλλά ανάδειξη και προώθηση κοινωνικού έργου.
Αυτό αποδεικνύεται και από τις πάμπολλες εκδρομές τόσο σε επίπεδο Κρήτης που βρεθήκαμε σε όλα τα γήπεδα, όσο και στη παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική (αρχικά θέλουμε να πιστεύουμε!!), οπού την ακολουθήσαμε σε πολλα παιχνίδια!!

Μέλημα μας ήταν και είναι να έχουμε μια αρμονική συνεργασία με την εκάστοτε διοίκηση της ομάδας, όπως επίσης δημιουργία και ανάπτυξη καλών σχέσεων με οπαδούς-συνδέσμους αντιπάλων ομάδων!

Στα πλαίσια του κοινωνικού μας έργου να αναφέρουμε κάποια απο τα ιδρύματα που έχουμε βοηθήσει με δωρεές χρημάτων και αγαθών, είτε με τη διοργάνωση φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων, είτε απο ιδίους πόρους: Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Χανίων (Κ.Π.Μ), Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών Νομού Χανίων “Η Μεγαλόχαρη” (Κ.Η.Φ.Α.Π), Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας-Απασχόλησης Ατομων Με Αναπηρία (Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ), Σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης “ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ”, οικονομική ενίσχυση συμπολίτη μας για πραγματοποίηση εγχείρησης, δώρα σε άρρωστα παιδάκια απο το Βέλγιο που βρέθηκαν στη πόλη μας και πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σύνδεσμο μας κ.α!!

Σκοπός μας είναι να γαλουχήσουμε με αυτή τη νοοτροπία και τις νεότερες γενιές φιλάθλων του Α.Ο.ΧΑΝΙΑ.
Τα γραφεία μας βρίσκονται στη γωνία των οδών Σκαλίδη και Κορωναίου 1 στο 1ο όροφο και λειτουργουν πρωί-απόγευμα. Είναι ανοιχτά για όλο το κόσμο για κουβέντα γύρω απο την ομάδα και παρακολούθηση αγώνων.

Το Δ.Σ του συνδέσμου απαρτίζεται απο τα εξής άτομα:

Πρόεδρος
Μπινάκης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος
Κουνδουράκης Αποστόλης

Γραμματέας
Μπαρμπαλιάς Δημήτριος

Ταμίας
Αθανασιάδης Παναγιώτης

Μέλος
Παντελακάκης Μάριος