Σάκης Παπαβασιλειου: αυτοί που έμειναν είναι οι πραγματικοί ήρωες!!!

Στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο που πιστεύει οτι οφείλεται η καλή εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια απάντησε: «Η ομάδα είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν από πριν. Πολλοί ποδοσφαιριστές έφυγαν, αυτοί που έμειναν είναι οι πραγματικοί ήρωες και αυτοί που θέλουν και διψάνε να διακριθούν μέσα από την ομάδα και η αγωνιστική εικόνα και η αγωνιστική άνοδος οφείλεται καθαρά σε αυτούς, τους ποδοσφαιριστές μου που είναι οι πρωταγωνιστές για εμένα».

Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη τύπου που έδωσε ο προπονητής της ομάδας μας:

«Ξεκινώντας την ομιλία μου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον συνάδελφο προπονητή, τον κ. Μπαξεβάνο για τον χαμό της μητέρας του, είναι ένα κομμάτι που πονάει πραγματικά και του εύχομαι δύναμη για τη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και είδαμε δύο ομάδες που προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους. Το παιχνίδι όπως πήγαινε θα κρινόταν στο γκολ, είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες, είχε κι ο αντίπαλος κλασικές ευκαιρίες. Αν μη τι άλλο και ο ένας βαθμός αυτή τη στιγμή είναι σημαντικός για τη συνέχεια της ομάδας μας. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου δείξανε σε ακόμα ένα παιχνίδι τα ψυχικά τους αποθέματα, είχαν πάθος, είχαν τρεξίματα, πειθαρχία στην αμυντική τους λειτουργία και αυτό μας δίνει μία πλήρη ικανοποίηση ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί και δυνατοί. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο των Χανίων που ήρθε στο γήπεδο, χειροκρότησε την προσπάθειά μας και αν μη τι άλλο είναι, όπως είπα, το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκουραστούμε αυτές τις δύο ημέρες και από αρχής γενομένης από την Τετάρτη να ξεκινήσουμε τον μεγάλο μας αγώνα για το παιχνίδι με την Καλλονή, με μία ομάδα που θέλουμε να κερδίσουμε για να ανέβουμε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε μείον δύο παιχνίδια και είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν μη τι άλλο είναι μακρύς και πολύς ο δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε πολλά παιχνίδια αλλά αν παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα, αλλά και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Για την πρώτη εμφάνιση του Ρούνεϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει θέληση, θέλει να διακριθεί κι αυτός γιατί είναι και μικρός σε ηλικία και αν μη τι άλλο μέσα από δύο προπονήσεις είδαμε ότι έχει το ταλέντο, τη διάθεση και τη θέληση να διακριθεί και τον επέλεξα για να παραμείνει στην ομάδα. Ευελπιστώ ότι στη συνέχεια θα δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του και μετά εμάς που τον επιλέξαμε».

Για το πότε θα δείξει η ομάδα αυτά που ο ίδιος θα ήθελε: «Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα δουλέψουμε εντατικά, σκληρά και σιγά-σιγά θα αλλάξουμε όλη την εικόνα της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι. Είμαι λάτρης στο να δημιουργεί η ομάδα μου και να αναπτύσσει την μπάλα από πίσω κι όχι με γεμίσματα και να διεκδικούμε στην τύχη τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλους που θα μας δώσουν περισσότερη ποιότητα στη συνέχεια».