Παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (video)

Την Τρίτη το μεσημέρι παρουσία του Αντιδημάρχου Χανίων Μανώλη Φραγκάκη έγινε παράδοση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χανίων. Αντιπροσωπία του ερασιτέχνη Α.Ο Χανιά μαζί με τους οργανωμένους φίλους της ομάδος μας, τους BLUE-BOYS, στους οποίους ανήκει και η πρωτοβουλία αλλά και τους αρχηγούς της ανδρικής ομάδος Χάρη Μπριλάκη και Τάσο Παγώνη  παρέδωσαν μεγάλο όγκο τροφίμων, γεγονός που σχολιάστηκε θετικά και από τους παριστάμενους.

Η συγκεκριμένη δράση, πραγματοποιήθηκε πριν τον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό και βρήκε μεγάλη απήχηση από τους απλούς φίλους της ομάδος μας μέχρι και όλα τα τμήματα του συλλόγου μας που πρόσφεραν το δικό τους λιθαράκι.

Τον δικό του χαιρετισμό μέσω του προέδρου του ερασιτέχνη Ανδρέα Φυντικάκη έστειλε ο πρόεδρος της Π.Α.Ε Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Η οικογένεια του ΑΟ Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους απλούς φιλάθλους που συμμετείχαν, φυσικά τους εμπνευστές (Blue-Boys) οι οποίοι, σε άμεση συνεργασία με την ομάδα πρόσφεραν τα μέγιστα. Επίσης τα S.M Χαλκιαδάκης για τα τρόφιμα που πρόσφεραν βοηθώντας στο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αριθμός τροφίμων που δόθηκε στους συνανθρώπους μας.

Καλές Γιορτές!