Παντελής Ευθυμάκης: ”Περήφανος για τον Ερασιτέχνη, μπορούμε ακόμα περισσότερα”

panteliseythimakis

panteliseythimakis

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παντελής Ευθυμάκης παραμονές του αγώνα της Γυναικείας ομάδας με τον Βόλο που ολοκληρώνει και το πρωτάθλημα (εκκρεμεί ακόμα το κύπελλο όπου τα κορίτσια διεκδικούν την είσοδο τους στο φάιναλ φορ), έκανε την εξής δήλωση. 

“Είμαι πολύ περήφανος που ασχολούμαι με τον ερασιτέχνη αν και οι συνθήκες δεν είναι αυτές που περίμενα και αυτές που θα ήθελα όμως η χρονιά  φέτος είναι μια εμπειρία. Έχω δει αρκετά πράγματα που θα αλλάξουν με την προϋπόθεση πάντα ότι θα συνεχίσω σε ένα περιβάλλον και μια φιλοσοφία που θα είμαστε όλοι μαζί και θα έχουμε ένα κοινό στόχο.

Επίσης είμαι περήφανος και για τις ακαδημίες αν και δεν λειτούργησαν όπως θα έπρεπε καθώς δεν βρήκαμε τις κατάλληλες ώρες και το γήπεδο που θέλαμε με συνέπεια να ξεκινήσουμε όμως να μην έχουμε την απαιτούμενη συνέχεια.

Θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν, νομίζω ότι μπήκε μια βάση και του χρόνου θα λειτουργήσουμε ακόμα καλύτερα.

Η γυναικεία ομάδα θα έχει υψηλούς στόχους και οι ακαδημίες θα λειτουργήσουν μα σωστούς προπονητές και το κυριότερο με τις κατάλληλες συνθήκες.

Αυτός είναι κάτι  που δουλεύουμε και επίσης είμαστε σε συζητήσεις με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη ώστε να δουλέψουμε  όλοι μαζί Π.Α.Ε και ερασιτέχνης.

Για την ΠΑΕ Ο Μιχάλης γνωρίζει καλύτερα από όλους μας και  έχει τα σχέδια του,

για τον ερασιτέχνη θα ήθελα να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά όμως  με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.  

Η επόμενη χρονιά είναι αυτή που θα δείξει πολλά πράγματα θα δουλέψουμε ώστε να έχουμε ένα κοινωνικό πρόσωπο, θα δημιουργήσουμε ένα μουσείο και θα έχουμε και χρόνο στην τηλεόραση (ήδη υπάρχει μια επαφή)  έτσι ώστε να προβληθούν σωστά οι ακαδημίες μας ενώ θα υπάρχει και η κατάλληλη προβολή και επικοινωνία της ομάδας σε πολλούς τομείς.

Φυσικά θα υπάρχει και περαιτέρω  ενίσχυση στην ομάδα και ο σκοπός είναι φυσικά ο ΑΟΧ να έχει τα δικά του γήπεδα μπουτίκ και αν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε έναν ξενώνα παικτών, αυτό θα είναι το ιδανικό , πιστεύω ότι θα γίνει αν όχι άμεσα σε σύντομο πάντως χρονικό διάστημα καθώς είναι στα πλάνα μας.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν την φετινή χρονιά  και πιστεύω το μέλλον μας ανήκει, κάποια στιγμή ο ΑΟΧ θα πρέπει να πάρει την θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει σύντομα.

Εύχομαι να τελειώσουμε με τα κορίτσια το πρωτάθλημα, με μια ακόμα νίκη την Κυριακή  και αν καταφέρουμε να βρεθούμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου θα πάμε να το διασκεδάσουμε χωρίς άγχος καθώς η χρονιά αγωνιστικά είναι ήδη επιτυχημένη. Αυτή η ομάδα αξίζει με βάση όσα έκανε φέτος να βρίσκεται στο ψηλά”