Τρίτη 22 Ιούνιος 2021

opap

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΟΠΑΠ Α.Ε.)

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του. Η ΟΠΑΠ ΑΕ ιδρύθηκε το 1958 , διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή της το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο. Το χαρτοφυλάκιο της ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στην ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

logo pamestoixhma

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Πάμε Στοίχημα σημαίνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα, πραγματική δράση, ενθουσιασμό και πολλά άλλα. Δεν μιλάμε μόνο για διασκέδαση και ψυχαγωγία, μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Μπορείς και εσύ να ζήσεις αυτή τη μοναδική εμπειρία μαζί μας! Απόλαυσε εξαιρετική ψυχαγωγία με: • Συναρπαστικά αθλητικά στοιχήματα με μοναδική live αίσθηση – σε φέρνει πιο κοντά στη δράση από ποτέ. • Live streaming- αισθάνεσαι την ένταση και την ενέργεια του παιχνιδιού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. • Γρήγορες και σίγουρες πληρωμές με την αξιοπιστία που μόνο η ΟΠΑΠ Α.Ε.  μπορεί να εξασφαλίσει. Έλα και εσύ στη μεγαλύτερη ομάδα παικτών στοιχήματος, γιατί εμείς κάνουμε το παιχνίδι!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

tzoker

ΤΖΟΚΕΡ

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι τύχης με τεράστια απήχηση στο ελληνικό κοινό. Υπόσχεται τεράστια κέρδη και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην Ελλάδα, ειδικά σε περιόδους υψηλών ΤΖΑΚΠΟΤ, όπου πολλοί άνθρωποι (έμπειροι παίκτες και μη) συρρέουν στο πρακτορείο για να δοκιμάσουν την τύχη τους, προσδοκώντας να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή τους. Στόχος του παιχνιδιού είναι η ακριβής πρόβλεψη πέντε αριθμών που κληρώνονται από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών (από το 1 μέχρι και το 45) και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Ο παίκτης έχει την επιλογή να συμπληρώσει απλή στήλη ή να παίξει κάποιο σύστημα της επιλογής του, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας. Το παιχνίδι, λόγω του εύκολου και απλού τρόπου συμμετοχής, είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18+ χωρίς να απαιτεί ειδικές γνώσεις και δεξιότητες.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr