Μέτρα ασφαλείας και εισιτήρια με Α.Ο. Πλατανιά, ενημέρωση για το γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας.

 Η Π.Α.Ε Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους Χανιώτες φιλάθλους ότι σήμερα 6/12/2016 θα πραγματοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αναφορικά με τον αγώνα με Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος  στην έδρα του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ, το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ θα διαθέσει εγκαίρως τα εισιτήρια τόσο από τα γραφεία όσο και από προεπιλεγμένες χανιώτικες επιχειρήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ΠΑΕ. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ επίσης, θα απευθύνει πρόσκληση προς τοπικές ομάδες των Χανίων και σχολεία της πόλης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή εξέδρα μαζί με τους φιλάθλους του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

   Με την ευκαιρία ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά και ολόψυχα τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα στον αγώνα με Αχαρνα’ι’κό στο Μάλεμε και να επαναλάβει ότι ο ορισμός της συγκεκριμένης έδρας, ως γνωστόν, δεν έγινε με δική της ευθύνη, το δε γηπεδικό πρόβλημα της ομάδας θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τους αρμοδίους καθότι ο Α.Ο.Χ. δεν μπορεί να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης από κανέναν.Σημειώνουμε δε ότι ο Α.Ο.Χ αναγκάσθηκε να αγωνισθεί  στους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, ουσιαστικά εκτός έδρας, κάτι που δε δύναται να εξακολουθήσει.