Με Αθηναϊκή στην πρεμιέρα η γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χ.

Απο τον Άγιο Δημήτριο στην Αθήνα θα ξεκινήσει το εφετινό ταξίδι της γυναικείας ομάδας του Α.Ο.Χ, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Αθηναϊκή στις 30 Οκτωβρίου.
Η 2η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου και η ομάδα μας θα υποδεχθεί την Αγία Παρασκευή.
Στις 18 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική και ο Α.Ο.Χ. θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου, με τον Α.Ο.Χ να φιλοξενεί τον Ιαλυσο.
Ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει στις 29 του ίδιου μήνα, με την ομαδα μας να έχει εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Αθηναϊκη.
Στις 12 Φεβρουαρίου έχουμε το παιχνίδι στην Αγία Παρασκευή, στις 9 Μαρτίου το ματς με τον ΟΦΗ στα Χανιά και στις 2 Απριλίου ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Ιαλυσο στη Ρόδο.
Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος,η ομάδα μας θα δώσει δυο δυνατά φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους τον ΟΦΗ και το Ρέθυμνο.
Οι προπονήσεις στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Ποσβάντη, ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, με κορίτσια απο τα Χανιά.
Οι εγγραφές για την ακαδημία συνεχίζονται και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στον πρόεδρο του ερασιτέχνη Ανδρέα Φυντικάκη, στο τηλέφωνο 6977809062.