Επίσκεψη στο 19ο Δημοτικό Σχολείο

pagonissxoleio

 pagonissxoleio

Την ευκαιρία να βρεθεί στο 19ο Δημοτικό Σχολείο είχε το πρωί της Δευτέρας ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανιά Τάσος Παγώνης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει και αυτό, έδωσε μια καλή ευκαιρία σε έναν από τους αγαπημένους παίκτες των φιλάθλων της ομάδας να επισκεφτεί το 19ο Δημοτικό σχολείο να μιλήσει στα παιδιά για τον Αθλητισμό ενώ τους συμβούλευσε να μείνουν μακριά από απαγορευμένες ουσίες και φυσικά να είναι καλοί μαθητές. (Εξάλλου και ο ίδιος ήταν σημαιοφόρος στο σχολείο του).

Τα παιδιά υποδέχτηκαν εγκάρδια τον Παγώνη ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα στους μικρούς φίλους που όπως αποδείχτηκε γνώριζαν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, πολλά από ελληνικό  ποδόσφαιρο και ειδικότερα από την FootballLeague.

Στην συνέχεια ο Παγώνης παρέδωσε μια μπλούζα της ομάδας του ΑΟ Χανιά στους δασκάλους η οποίοι την τοποθέτησαν σε περίοπτη θέση στο γραφείο των Καθηγητών.

Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους την νέα ποδοσφαιρική σεζόν καθώς το σχολείο θα υποστηρίζει ενεργά πλέον την ομάδα των Χανίων αφού θα βρίσκεται σε κάθε αγώνα σε ειδικό χώρο στις εξέδρες. 

 Περισσότερες φώτο ΕΔΩ