Α. Σταματής: “Η διακοπή μας έκανε καλό”

Αισιόδοξος, ότι ο Α.Ο.Χ. μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στις Σέρρες, παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Σταματής.

Ο επιθετικός της ιστορικής ομάδας των Χανίων, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Θεωρώ ότι η διακοπή μας έκανε παρά πολυ καλό διότι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο στις Σέρρες και θα πάρουμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που μας αναλογούν. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση διότι το χρωστάμε πρώτα απ ολα στον εαυτό μας. Η αλλαγή προπονητή είναι θέμα της διοικησης και τώρα πάμε υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, με τον οποίο έχουμε δουλέψει παρά πολυ καλά απο την ημέρα που ανέλαβε”.

Στη σημερινή προπόνηση, οι Κοζάκης και Ζόρο ακολούθησαν ατομικό προγράμμα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Στην αυριανή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη στις 11:00 στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, ο Θεόδωρος Γκάτζιος, θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι στις Σερρες και στις 21:00, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα αναχωρήσουν με προορισμό τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας.